Δαμανάκη: Εξαιρετικά κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για το μέλλον της Ευρωζώνης - iefimerida.gr

Δαμανάκη: Εξαιρετικά κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για το μέλλον της Ευρωζώνης

Δαμανάκη: Εξαιρετικά κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για το μέλλον της Ευρωζώνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά κρίσιμους για το μέλλον της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, έκρινε τους επόμενους μήνες η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μαρία Δαμανάκη, κατά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την συνάντηση, η Ελληνίδα Επίτροπος τόνισε πως «η Κομισιόν θα πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την Ευρώπη, αλλά και τον ευρωπαϊκό νότο και, βεβαίως, την Ελλάδα».

Αναφορικά με την συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργός, η κυρία Δαμανάκη έκανε λόγο για «μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία», κατά την έγινε μία ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην Ευρώπη.

«Είναι ολοφάνερο ότι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται για την ανόρθωση της χώρας και για την ανασυγκρότησή της και τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής της πορείας», πρόσθεσε.

Τέλος σύμφωνα με την Μαρία Δαμανάκη, με τον Αντώνη Σαμαρά, συζήτησαν για θέματα του χαρτοφυλακίου της «που έχουν, κυρίως, σχέση με τη θαλάσσια ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο με την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση όλων των πόρων που μπορούν να προκύψουν από τη θάλασσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ