Στην Ουκρανία έβγαλαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη γκέι! - iefimerida.gr

Στην Ουκρανία έβγαλαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη γκέι!

Στην Ουκρανία έβγαλαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη γκέι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός πως η ουκρανική επιτροπή για την προστασία της δημόσιας ηθικής, κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Μπομπ Σφουγγαράκη είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως δημοσιεύει το γαλλικό περιοδικό Tetu, η επιτροπή απεφάνθη πως ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πάτρικ ο αστερίας είναι ζευγάρι, καθώς οι δύο φίλοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, μία συμπεριφορά την οποία η ουκρανική επιτροπή θεωρεί ανεπίτρεπτη.

Ωστόσο δεν έχει βγει κάμμια επίσημη απόφαση για το εάν η σειρά θα κοπεί. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που θίγεται η.. σεξουαλικότητα του «Τετραγωνοπαντελονή» καθώς το θέμα είχε ξεκινήσει η μικρή καθολική ομάδα με το όνομα «Family Under the Protection of the Holy Virgin» η οποία είχε καταγγείλει ότι η συγκεκριμένη σειρά διαδίδει την ομοφυλοφιλία στα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ