Σκότωσε χωρίς να το θυμάται 70.000 κοτόπουλα! - iefimerida.gr

Σκότωσε χωρίς να το θυμάται 70.000 κοτόπουλα!

Σκότωσε χωρίς να το θυμάται 70.000 κοτόπουλα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένα πρωί ο Μαρκ Σόλεϊ, αγρότης από το Ντελμάρ της Καλιφόρνιας, όταν μπήκε στις εγκαταστάσεις του και είδε και τα 70.000 κοτόπουλά του νεκρά!

Όλα τα άτυχα ζώα πέθαναν καθώς δεν είχαν ούτε φως ούτε κλιματισμό. Για αυτό ωστόσο δεν φταίει καμμία βλάβη, αλλά ένας μεθυσμένος νεαρός ο οποίος διέρρηξε τα κοτέτσια και μπήκε μέσα ανενόχλητος και φεύγοντας δεν έκλεισε την πόρτα αλλά τους διακόπτες για τον εξαερισμό και το φως.

Μπαίνοντας λοιπόν στο πτηνοτροφείο του ο Μαρκ Σόλεϊ έμεινε έκπληκτος όχι μόνο για το τραγικό γεγονός, αλλά και για την οικονομική ζημιά που έπαθε η οποία ανέρχεται συνολικά στα 18.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα κοτόπουλα πέθαναν μέσα σε μόλις 15 λεπτά!

Τελικά ο υπαίτιος είναι ένας 21χρονος ο οποίος συνελήφθη και αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για διάρρηξη, φθορά ξένης περιουσίας και σκληρότητας κατά των ζώων. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμάται τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ