ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είναι γνήσιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είναι γνήσιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είναι γνήσιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σφοδρή επίθεση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον «γνήσιο εκπρόσωπο του λόμπι της χρεοκοπίας». Παράλληλα από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως τα νέα μέτρα θα ισοπεδώσουν την κοινωνία.

«Ο κ. Σαμαράς βαφτίζει 'ενότητα της κοινωνίας και του έθνους' την αποδοχή των νέων μέτρων δεκάδων δις, που θα ισοπεδώσουν την οικονομία και την κοινωνία.

Η εκβιαστική συσχέτιση, όμως, της παραμονής της χώρας στο ευρώ με την εφαρμογή του μνημονίου δεν πείθει πλέον κανέναν, όταν η ίδια η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση είναι αυτή που ενισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ως άξιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας για ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος μέσα σε μια δημοκρατική χώρα είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των δανειστών και του κεφαλαίου, που εκπροσωπεί η κυβέρνησή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ