O Nίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Καραμανλή στο Δ.Σ. του ΕΟΤ - iefimerida.gr

O Nίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Καραμανλή στο Δ.Σ. του ΕΟΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, στο οποίο πρόεδρος παραμένει ο Κωνσταντίνος Ζήκος, και νέος γενικός γραμματέας ορίζεται ο Νίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με την απόφαση, η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής: πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ζήκος, δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, αντιπρόεδρος ο Χριστόφορος Καπαρουνάκης, δικηγόρος, και γενικός γραμματέας ο Νίκος Καραχάλιος, πολιτικός επιστήμονας.

Επίσης, ως μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ τοποθετούνται ο δικηγόρος Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Φιορεντίνος, η οδοντίατρος Σοφία Λουκέρη, η δικηγόρος Ανδριανή Παπανδριανού, ο δικηγόρος Χρήστος Γάτος και ο γιατρός Γρηγόρης Λέων.

Ο 41χρονος Νίκος Καραχάλιος ήταν γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ στις εκλογές του 2000, του 2004 και του 2007, όντας εκ των άμεσων συνεργατών του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και στην συνέχεια σπούδασε στο City University London. Το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ