«Ο Τραβόλτα ήταν παθιασμένος στο κρεβάτι», αποκαλύπτει ο 62χρονος πρώην εραστής του - iefimerida.gr

«Ο Τραβόλτα ήταν παθιασμένος στο κρεβάτι», αποκαλύπτει ο 62χρονος πρώην εραστής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον 10χρονο δεσμό τους έχει αρχίσει να αποκαλύπτει ο πρωήν πιλότος του, Νταγκ Γκότερμπα. Όπως την πρώτη φορά που ο Τζον Τραβόλτα τον «ξελόγιασε», το πόσο τον ζήλευε ο σταρ και το γεγονός ότι εκείνος τον παρότρυνε να παντρευτεί.

«Πετάξαμε στο Μοντορέι μαζί και μετά μοιραστήκαμε ένα φανταστικό μπουκάλι Μερλό τρώγοντας στο Highlands resort. Σε όλη την διάρκεια του δείπνου αισθανόμουν ότι με φλέρταρε. Και τελικά είχε δίκαιο. Καθώς περπατάγαμε πίσω στα δωμάτια ο Τζον γύρισε και μου είπε 'Θέλεις να σου κάνω μασάζ; Του απάντησα ναι, οπότε πήγαμε στο δωμάτιο, έκανα μπάνιο και βγήκα φορώντας μόνο μια πετσέτα. Ο Τζον μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει μασάζ, το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι άλλο. Ήταν πολύ παθιασμένος, αλλά και συγχρόνως ευαίσθητος εραστής. Την επόμενη μέρα ξύπνησε με ένα τεράστιο χαμόγελο και μου είπε πόσο ευχαριστήθηκε την προηγούμενη βραδιά».

Έτσι περιέγραψε ο 62χρονος πρώην πιλότος στο National Enquirer την αρχή του δεσμού του με τον Τζον που ξεκίνησε το 1981 και κράτησε ως το 1992.

Τότε δηλαδή που ο Τραβόλτα γύρισε πίσω από το Celebrity Center της εκλησίας της Σαεντολογίας αγκαζέ με την Κέλι Πρέστον και του ζήτησε να πάνε για ένα περίπατο στην παραλία.

«Μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, όταν τον ρώτησα ´Τώρα που είσαι παντρεμένος, συνεχίζεις να προτιμάς τους άντρες ή σου αρέσουν οι γυναίκες; Οπότε εκείνος μου απάντησε 'Ντουγκ, συνεχίζω να προτιμώ τους άντρες´. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε».

Στο ενδιάμεσο ο Ντουγκ περιγράφει αναλυτικά τα ρομαντικά ταξίδια που έκαναν μαζί στην Χαβάη, το Άμστερνταμ και την Κένυα, τις γυναίκες που έφερνε ο Τζον μαζί για να ξεγελάει τους φωτογράφους («αλλά το βράδυ κατέληγε στο δικό μου δωμάτιο») και το πόσο τον ζήλευε («ερχόταν σπίτι ακάλεστος, έμπαινε στην κρεβατοκάμαρα και άρχιζε να ψάχνει τα συρτάρια»).

Η πλευρά Τραβόλτα χαρακτηρίζει την όλη ιστορία «γελοία» και «κατασκευασμένη» . Αλλά δεν προχωράει σε μυνήσεις.

Ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορεί η φήμη ότι ο πιλότος διαθέτει στα χέρια του και sex tape με τους δυο τους. Το οποίο μάλιστα ήταν ο Τραβόλτα που φέρεται να επέμενε να το φτιάξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ