Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον πρώτο φετινό τίτλο στην Ισπανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον πρώτο φετινό τίτλο στην Ισπανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα, κατέκτησε το ένατο Σούπερ Καπ στην ιστορία της.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 11ο λεπτό ο Γκονσάλο Ιγκουαίν έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Καταλανών και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 18' ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε εξαιρετικά την μπάλα με τακουνάκι μπροστά από τον Ζεράρ Πικέ και νίκησε τον Βίκτορ Βαλντές για το 2-0. Στο 28' οι «μπλαουγκράνα» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αντριάνο, ο οποίος έριξε στο χορτάρι τον Ρονάλντο που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Βαλντές.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα κατάφερε να μειώσει στο 44' με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έψαξε την ισοφάριση, ο Ικερ Κασίγιας σταμάτησε σε τετ α τετ τον Πέδρο στο 62', η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχασε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ενώ το σουτ του Μέσι στο 92' πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κασίγιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Αλόνσο, Κεντίρα, Ρονάλντο, Οζίλ (83' Μόντριτς), Ντι Μαρία (79' Καγιεχόν), Ιγκουαίν (82' Μπενζεμά).

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Τζόρντι Άλμπα, Πικέ, Μασκεράνο, Αντριάνο, Τσάβι, Μπουσκέτς (75' Σονγκ), Ινιέστα, Αλέξις (32' Μοντόγια), Μέσι, Πέδρο (82' Τέγιο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ