Σοκάρει η εξομολόγηση τραγουδίστριας: Οχι μόνο ήμουν ναρκομανής, αλλά και βαποράκι - iefimerida.gr

Σοκάρει η εξομολόγηση τραγουδίστριας: Οχι μόνο ήμουν ναρκομανής, αλλά και βαποράκι

Σοκάρει η εξολόγηση τραγουδίστριας: Οχι μόνο ήμουν ναρκομανής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η αποκάλυψη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν ναρκομανής αλλά και βαποράκι.

Ο λόγος για την Pink, η οποία με αφορμή το ρόλο της στη νέα ταινία «Thanks for Sharing», όπου υποδύεται μια ναρκομανή, παραδέχθηκε ότι δεν απέχει και... πολύ από το βασικό χαρακτήρα, καθώς, όπως εξήγησε από τα 12 έως τα 15 χρόνια της έπαιρνε όχι μόνο όλα τα ναρκωτικά που μπορεί να κυκλοφορούν σε πάρτι, αλλά πωλούσε και η ίδια χάπια Εκστασι, Κρίσταλ Μεθ και Σπέσιαλ Κέι.

Μάλιστα, όπως είπε υπήρχε στιγμή που από τη χρήση ναρκωτικών έφθασε πολύ κοντά στο θάνατο «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το '95, και έκτοτε δεν ξαναπήρα ναρκωτικά ποτέ- μα ποτέ. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ευτυχία των ανθρώπων μου και το παιδί μου. Εκεί κρύβεται το πραγματικό νόημα της ζωής», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ