Tη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου τίμησαν Βενιζέλος, Κουβέλης και άλλοι πολιτικοί φίλοι του - iefimerida.gr

Tη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου τίμησαν Βενιζέλος, Κουβέλης και άλλοι πολιτικοί φίλοι του

Tη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου τίμησαν Βενιζέλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα λουλούδι στο μνήμα του του Λεωνίδα Κύρκου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, άφησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όσοι θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο γιος του Μίλτος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και Νίκος Συρμαλένιος.

Όπως εξήγησε ο γιός του Λεωνίδα Κύρκου, «η σημερινή συνάντηση μνήμης είναι για να θυμηθούμε τον άνθρωπο Λεωνίδα. Τον πολιτικό Λεωνίδα θα τον τιμήσουμε το φθινόπωρο, με μια εκδήλωση για την Αριστερά και την κρίση και την συμμετοχή της στην κυβέρνηση».

Ο Φώτης Κουβέλης σε σύντομη δήλωση ανέφερε ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος παραμένει ένα χρόνο μετά, πάντα παρών μέσα στην κοινωνία, μέσα στην Αριστερά, στις διεκδικήσεις και τα οράματα των ανθρώπων της εργασίας. Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ