O Nικολόπουλος κάνει «ξε-ΚΙΝΗΜΑ» υπό... το βλέμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή - iefimerida.gr

O Nικολόπουλος κάνει «ξε-ΚΙΝΗΜΑ» υπό... το βλέμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή

O Nικολόπουλος ετοιμάζει «ξε-ΚΙΝΗΜΑ» υπό... το βλέμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πολιτική πρωτοβουλία για την αναγέννηση του χώρου της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την μεγάλη και λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη σε προσωπικό του μαγαζάκι, ούτε να ακολουθήσει την μοίρα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, o οποίος σε συγκέντρωση στελεχών και πολιτικών φίλων του στην Πάτρα, παρουσίασε την πρωτοβουλία που ο ίδιος, μαζί με άλλα στελέχη ξεκινάει,

Η πρωτοβουλία φέρει το όνομα «Κίνημα Αναγέννησης» και φιλοδοξεί σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να γίνει ένα δίκτυο ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών, και όχι κόμμα.

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, ωστόσο, σημείωσε πως ο ίδιος αναφέρεται σε ένα νέο «ξε-ΚΙΝΗΜΑ» αλλά «μάλλον κάποιοι προέτρεξαν ή παρανόησαν ή και ενδεχομένως αλλοίωσαν σκόπιμα τις προθέσεις μου».

«Η μόνη αλήθεια είναι πως έχοντας ήδη συζητήσει με πολλούς φίλους, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια, στην οποία χρειάζομαι και όλους εσάς κοντά μου, ώστε, στηριζόμενοι στις αρχές και τις παραδόσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης να θέσουμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός σύγχρονου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος, μιας «Νέας Δημοκρατίας του 21ου αιώνα» αν θέλετε, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πρόθεση να παραμείνουμε πιστοί στον δρόμο ελπίδας που μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, μαζί χαράξαμε» ανέφερε στο enikos.gr

«Θα έλεγα ότι στόχος μας είναι η "επαναφορά συνείδησης" της μεγάλης μας πολιτικής οικογένειας» τόνισε ο Αχαιός πολιτικός, ο οποίος για ακόμα μία φορά, επανέλαβε πως ο ίδιος δεν σκοπεύει να μεταπηδήσει σε άλλη πολιτική στέγη και κοινοβουλευτική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ