Ερό: Η Γαλλία είναι αποφασισμένη να πράξει ό,τι πρέπει για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ - iefimerida.gr

Ερό: Η Γαλλία είναι αποφασισμένη να πράξει ό,τι πρέπει για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Ερό: Η Γαλλία είναι αποφασισμένη να πράξει ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφασιστικότητα της Γαλλίας προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό.

Κατά την διάρκεια της έναρξης του θερινού προγράμματος του Συνδέσμου Γαλλικών Επιχειρήσεων, ο Ερό έκανε λόγο για ένα ενιαίο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ενώ τόνισε ότι, «Βραχυπρόθεσμα, είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε ό,τι χρειαστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Αυτό σημαίνει ενισχυμένους μηχανισμούς σταθερότητας για τους εταίρους μας στο Νότο». Μάλιστα είπε πως αυτή θα πρέπει να είναι και η κατεύθυνση στην οποία θα πρέπει να κατευθυνθεί η τραπεζική ένωση.

Μεταξύ άλλων, ο Γάλλος πρωθυπουργός είπε ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα πρέπει να γίνει πιο δυνατό, με μία προϋπόθεση. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ