Σρέντερ: Η διάλυση της Ευρωζώνης θα είχε καταστροφικές συνέπειες - iefimerida.gr

Σρέντερ: Η διάλυση της Ευρωζώνης θα είχε καταστροφικές συνέπειες

Σρέντερ: Η διάλυση της Ευρωζώνης θα είχε καταστροφικές συνέπειες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολέθριες χαρακτηρίζει τις συνέπειες από μία ενδεχόμενη διάλυση της Ευρωζώνης, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Μιλώντας σε εκδήλωση του πολιτικού ιδρύματος Friedrich Ebert στο Οσναμπρίκ, ο πρώην ηγέτης της Γερμανίας τόνισε πως «η κατάρρευση του ευρώ θα σήμαινε ότι η ισοτιμία ενός γερμανικού νομίσματος θα εκτοξευόταν στα ύψη».

«Θα ήταν ασύλληπτες οι επιπτώσεις μιας τέτοιας εξέλιξης για την εξαγωγική μας οικονομία», είπε, ενώ εξαπέλυσε και επίθεση κατά του γενικού γραμματέα των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Αλεξάντερ Ντόμπριντ, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις στις οποίες αναφερόταν σε έξοδο της χώρας μας από το ευρώ.

«Έχουμε πολλούς που πιστεύουν ότι για εσωτερικούς λόγους θα πρέπει να πουν κάτι. Έτσι ένας γενικός γραμματέας στη Βαυαρία θέλει να διασφαλίσει την δουλειά του βρίζοντας την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ