«Δράση»: Δίνουν φορολογική ενημερότητα σ' αυτούς που συντηρούν στρατούς χούλιγκαν - iefimerida.gr

«Δράση»: Δίνουν φορολογική ενημερότητα σ' αυτούς που συντηρούν στρατούς χούλιγκαν

«Δράση»: Δίνουν φορολογική ενημερότητα σ' αυτούς που συντηρούν στρατούς χούλιγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Γιάννη Ιωαννίδη εξαπέλυσε σήμερα η Δράση για την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα να συμμετάσχουν στο νέο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Δράσης, η κυβέρνηση βρήκε γρήγορα λύση μόνο για τους πρυτάνεις, τους «μιζαδόρους της Siemens» και τους παράγοντες του «άθλιου ελληνικού ποδοσφαίρου», αλλά όχι στις «χιλιάδες παραγωγικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε απελπισία» λόγω της έλλειψης ρευστότητας που της επιβάλλει η αδυναμία να πάρουν κι εκείνες φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.

Η Δράση μιλά για θράσος του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Ιωαννίδη και καλεί την κυβέρνηση να δώσει παράταση «στις λιγοστές επιχειρήσεις που συντηρούν με ιδρώτα και αίμα λίγες θέσεις εργασίας και παράγουν τον ελάχιστο πλέον πλούτο που παράγεται στη χώρα» και όχι σʼ αυτούς «που συντηρούν στρατούς χούλιγκαν για να καίνε, να ρημάζουν, και - φυσικά - να ψηφίζουν τους γνωστούς αθλητοπατέρες».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με άσχετη τροπολογία, κατά παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής, δόθηκε χθες η δυνατότητα στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα χωρίς φορολογική ενημερότητα.

Σε μια στιγμή που χιλιάδες παραγωγικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε απελπισία επειδή η τρομακτική έλλειψη ρευστότητας δεν τους επιτρέπει να ανταποκριθούν σε υποχρεώσεις λίγων χιλιάδων ευρώ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνέχισης της λειτουργίας τους λόγω αδυναμίας να πάρουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, η κυβέρνηση κάνει διευκολύνσεις εκατομμυρίων σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Ο δε αρμόδιος υπουργός κ. Ιωαννίδης, με το γνωστό του θράσος, δηλώνει ότι ο χώρος του αθλητισμού είναι ο μοναδικός καθαρός χώρος στην Ελλάδα!

Η Δράση εκφράζει την οργή της για την περιφρόνηση με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους χιλιάδες έντιμους και παραγωγικούς έλληνες επιχειρηματίες.

Αν το κράτος έχει αυτήν την στιγμή το δημοσιονομικό περιθώριο να δώσει παράταση στους οφειλέτες επιχειρηματίες, να την δώσει σʼ αυτούς που συντηρούν με ιδρώτα και αίμα λίγες θέσεις εργασίας και παράγουν τον ελάχιστο πλέον πλούτο που παράγεται στην χώρα, και όχι σʼ αυτούς που συντηρούν στρατούς χούλιγκαν για να καίνε, να ρημάζουν, και - φυσικά - να ψηφίζουν τους γνωστούς αθλητοπατέρες.Οι κυβερνώντες πρέπει να αντιληφθούν ότι την χώρα δεν θα την σώσουν οι πρυτάνεις, οι μιζαδόροι της Siemens και οι «παράγοντες» του άθλιου ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής, μόνο γι αυτούς βρέθηκε γρήγορα συμφωνία και λύση. Καιρός να αρχίσουν να ασχολούνται και με τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ