Tα McDonald's αυτοματοποιούνται - iefimerida.gr

Tα McDonald's αυτοματοποιούνται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα McDonald’s, εκτός Ελλάδας, είναι από τα πλέον επιτυχημένα fast food restaurants παγκοσμίως. Όμως, καταλαβαίνοντας τις αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία και τα embedded systems, σκοπεύουν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο παραγγελίας. Χρησιμοποιώντας υπολογιστές και scanner πιστωτικών καρτών, η γνωστή πολυεθνική επιχειρεί να εξαφανίσει τους ταμίες και τα μετρητά.

Οι πελάτες, μέσω των οθονών αφής, θα κάνουν την παραγγελία τους και θα πληρώνουν χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή την χρεωστική τους κάρτα. Με αυτό τον τρόπο, τα McDonald’sθα συλλέγουν πληθώρα στοιχείων για τις προτιμήσεις των χρηστών. Έτσι, θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι αρέσει σε κάθε δημογραφική ομάδα και θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων menu και υπηρεσιών.

Ακόμα, στόχος τους είναι να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες ώστε να μειωθούν κατά 3 με 4 δευτερόλεπτα ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας. Βέβαια, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στους εργαζόμενους καθώς, όπως είναι λογικό, θα μειωθούν αφού μεγάλο μέρος της δουλειάς που έκαναν, θα την κάνει ο υπολογιστής. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν στα περισσότερα από τα 7000 καταστήματα McDonald’s της Ευρώπης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τα Ελληνικά καταστήματα να αλλάζουν ολοκληρωτικά.

Πηγή: Away.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ