Ρούρκ - Μπάσιντζερ στο reunion των 9 1/2 εβδομάδων - iefimerida.gr

Ρούρκ - Μπάσιντζερ στο reunion των 9 1/2 εβδομάδων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει πραγματικά να δει την 58χρονη πλέον Κιμ Μπάσιντζερ και τον 59χρονο Μίκι Ρούρκ σε αναπαράσταση των σκηνών από το ερωτικό θρίλερ που τους έκανε διάσημους. Αλλά το να τους δει ξανά μαζί στην σκηνή είναι ένα ευχάριστο deja vu.

Το πολιτικό θρίλερ Black November είναι η αιτιά που βρέθηκαν ξανά μαζί σε γυρίσματα οι δυο μεσήλικες πλέον πρωταγωνιστές του 9 1/2 εβδομάδες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε ξανά μαζί στην μεγαλή οθόνη, καθώς στην προηγούμενη ταινία που συμπρωταγωνίστησαν, το Informers το 2009, συναντήθηκαν μόνο στην πρεμιέρα (από όπου είναι και η φωτό που ακολουθεί).

Ο εκκεντρικός Μίκι υποδύεται, όπως υνήθως, τον κακό της υπόθεσης, δηλαδή το στέλεχος της πετρελαικής εταιριάς που είναι υπεύθυνο για την καταστροφή ολόκληρων χωριών στην Νιγηρία.

Στην αληθινή αυτή ιστορία επίσης παίζουν οι Αν Χεκ, Βίβικα Φοξ και ο ράπερ Άκον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ