Η τελευταία λουόμενη-Η Μενεγάκη με μπικίνι στην Κάρυστο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τελευταία λουόμενη-Η Μενεγάκη με μπικίνι στην Κάρυστο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η πλειοψηφία των έλληνων celebrities να έχουν μαζευτεί στην Αθήνα, αλλά η Ελένη Μεναγάκη συνεχίζει να κάνει διακοπές. Αυτήν την φορά στην Κάρυστο, χωρίς τον Ματέο, αλλά με τα παιδιά της, την μητέρα της, τον αδελφό της και ένα μάτσο μπικίνι.

Οι υπεύθυνοι των εβδομαδιαίων περιοδικών είχαν την τελευταία τους ευκαιρία να πουλήσουν εύκολα κάποια φύλλα παραπάνω βάζοντας την Μενεγάκη με μπικίνι κάπου στο εξώφυλλο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει και επίσημα η χειμερινή περίοδος της σόουμπιζ.

Για την ώρα η δημοφιλής παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην Κάρυστο, όπου η οικογένειά της διατηρεί ρετιρέ διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός των ΟΚ και Hello την αποθανάτισε -κλασικά- στην παραλία, αλλά και να βγαίνει από τo super market για τα είδη πρώτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ