«Πνίξε τους Ρεπουμπλικανούς», ζητούν από τον τυφώνα δυο Χολιγουντιανοί σταρ - iefimerida.gr

«Πνίξε τους Ρεπουμπλικανούς», ζητούν από τον τυφώνα δυο Χολιγουντιανοί σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου έχουν προκαλέσει τα tweets των Σάμιουελ Τζάκσον και Έλεν Μπέρκιν που παρακάλαγαν τον τυφώνα Ισαάκ να λυτρώσει τον πλανήτη από τους Ρεπουμπλικανούς, το συνέδριο των οποίων βρίσκεται στο διάβα του.

«Έλα Ισαάκ. Ξύπλυνε στον ωκεανό κάθε ξενοφοβικό, ομοφοβικό, ρατσιστικό καθίκι που θα βρεις μπροστά σου». Αυτό ήταν το tweet της βετεράνου ηθοποιού -γνωστής για τις αριστερές θέσεις της- που ξεκίνησε μια καταιγίδα σχολίων.

Ενώ την σιγοντάρισε μια χαρά και ο Σάμιουελ Τζάκσον όταν τελικά ο Ισαάκ δεν τα κατάφερε και το συνέδριο συνεχίστηκε κανονικά, γράφοντας «Είναι εντελώς αδικία ότι ο Ισαάκ έδειξε έλεος στους Ρεπουμπλικανούς. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω το σχέδιο του θεού».

Οι υπόλοιποι χρήστες του twitter θύμισαν διακριτικά στους δυο ηθοποιούς ότι ο τυφώνας θα μπορούσε κάλλιστα να ισοπεδώσει την Νέα Ορλεάνη και ότι γενικά δεν είναι ωραίο να εύχεσαι (τουλάχιστον δημόσια) το θάνατο όσων διαφωνούν μαζί τους.

Το τέλος της διαμάχης γράφτηκε με τον Τζάκσον να ζητάει δημόσια συγνώμη και την Μπέρκιν να εκνευρίζεται και να ξεσπαθώνει ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ