Συνάντηση Σαμαρά - Ρομπάι στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Συνάντηση Σαμαρά - Ρομπάι στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση Σαμαρά - Ρομπάι στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με tovima.gr, ο κ. Ρομπάι είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου και θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Η έλευση Ρομπάι έρχεται μετά την επίσκεψη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Μάλιστα η κατ' ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Νωρίτερα ο κ.Ρομπάι θα έχει επισκεφθεί το Βερολίνο και Παρίσι, προκειμένου να έχει επαφές με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ