Oι Active Member κλείνουν 20 χρόνια και το γιορτάζουν στην Τεχνόπολη

Με εναλλακτικούς ήχους θα γεμίσει απόψε η Τεχνόπολη, αφού ένα «ενεργό μέλος» της ελληνικής χιπ χοπ κουλτούρας, γιορτάζει τα 20 χρόνια πορείας του στο χώρο. Οι Active Member που αποτελούνται πλέον απο τον B.D.Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της πορείας τους και θα γιορτάσουν με το κοινό τους με μία μεγάλη συναυλία.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τη μουσική πορεία του το 1992 και πέρα από τον Μιχάλη και τη Γιολαντα, που είναι ζευγάρι στη σκηνή και στη ζωή, από την ομάδα τους έχουν περάσει πολλά γνωστά μέλη της χιπ χοπ σκηνής, όπως ο Xray (Νικήτας Κλιντ) και ο Real D (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος).

Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό ερχόταν σε επαφή με το χιπ χοπ, ο πρώτος ανεξάρτητος δίσκος τους με τίτλο «Διαμαρτυρία» γνώρισε μεγάλη απήχηση από το ελληνικό κοινό, συνυφάζοντας το όνομα του συγκροτήματος με την αρχή του χιπ χοπ στην Ελλάδα.

Η αποψινή συναυλία που θα γίνει στις 21.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα είναι μία «γιορτή γενεθλίων» για το γνωστό συγκρότημα, το οποίο κλείνει 20 χρόνια στο χώρο και θα παρουσιάσει αγαπημένα κομμάτια από όλη τη μουσική καριέρα του, από τον «Φύλακα Άγγελο»μέχρι τους «Μύθους του Βάλτου», για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Εισιτήρια για τη συναυλία θα πωλούνται στα ταμεία της Τεχνόπολης έναντι 15 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ