Η Ριάνα στέλνει πρόστυχα SMS στον Ρόμπερτ Πάτινσον - iefimerida.gr

Η Ριάνα στέλνει πρόστυχα SMS στον Ρόμπερτ Πάτινσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Πάτινσον αποφάσισε να αρχίσει να μιλάει ξανά με την Στιούαρτ, μετά από ένα τηλεφώνημα διάρκειας μιας ώρας που είχαν. Αλλά αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι αν θα ενδώσει στην πολιορκία της Ριάνα.

Μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να μείνει ελεύθερος για πολύ ο Ρόμπερτ Πάτινσον, από την στιγμή που η Ριάνα φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από τα δαχτυλά της για να του φτιάξει την διάθεση.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας που επικαλείται το ΟΚ « Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε τελετές απονομής βραβείων. Η Ριάνα τον θεωρεί χαριτωμένο, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ τους, αφού είχε σχέση με την Στιούαρτ. Και η Ριρι δεν είναι από τις γυναίκες που κλέβουν τον άντρα μιας άλλης. Όταν ο Πάτινσον χώρισε, βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μυνήματα για να του φτιάξει την διάθεση. Αρχικά ο Ρομπ νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Τελικά εκείνη τον έπεισε για το ποιά είναι. Αλλά εκείνος, βαθιά στεναχωρημένος, επιμένει να της αντιστέκεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ