Societe Generale: Η Ελλάδα θα πάρει την επόμενη δόση και δεν θα βγει από το ευρώ - iefimerida.gr

Societe Generale: Η Ελλάδα θα πάρει την επόμενη δόση και δεν θα βγει από το ευρώ

Societe Generale: Η Ελλάδα θα πάρει την επόμενη δόση και δεν θα βγει από το ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να πάρει την επόμενη δόση και ότι οι πιθανότητες να βγει από το ευρώ είναι εξαιρετικά μικρές, διατυπώνει η γαλλική τράπεζα «Societe Generale».

Παράλληλα, όμως, η γαλλική τράπεζα εκτιμά πως η επιμήκυνση δεν είναι σίγουρη, καθώς και ότι δεν θα δοθούν νέα χρήματα στην Ελλάδα.

Επίσης, η «Societe Generale» στην ανάλυσή της δημοσιεύει τα επόμενα κρίσιμα ραντεβού για την Ευρωζώνη και αναφέρει πως η επίδραση από μια παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ χαρακτηρίζεται ως «αλλαγή παιχνιδιού».

Συγκεκριμένα, οι επόμενες κρίσιμες ημερομηνίες είναι στις 29 Αυγούστου όταν η γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μοντι, αλλά και η 6η Σεπτεμβρίου, όταν η γερμανίδα καγκελάριος θα συναντηθεί με τον ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι.

Τέλος, η γαλλική τράπεζα εκτιμά ότι η ΕΚΤ, όταν θα συνεδριάσει στις 6 Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να μειώσει το επιτόκιο κατά 0,75%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ