Πληρωμή φόρων σε 9 δόσεις μέσω Eurobank - iefimerida.gr

Πληρωμή φόρων σε 9 δόσεις μέσω Eurobank

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των αυξημένων φόρων κάνουν οι τράπεζες και στο πλαίσιο αυτό η Εurobank αποφάσισε να αυξήσει τις άτοκες δόσεις από έξι που ήταν μέχρι σήμερα σε εννέα.

Η τράπεζα παρέχει έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλήσουν μέσω των πιστωτικών καρτών Eurobank τις υποχρεώσεις και τις πληρωμές τους προς το Δημόσιο σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της τράπεζας μπορούν να εξοφλήσουν εφάπαξ το σύνολο της οφειλής τους στην εφορία και να χρεώσουν το ποσό στην κάρτα τους το οποίο θα αποπληρώσουν σε 9 άτοκες δόσεις. Με τον τρόπο αυτό επωφελούνται της ειδικής έκπτωσης της εφορίας για όσους πληρώνουν εφάπαξ αλλά οι ίδιοι πληρώνουν σε δόσεις.

Οι κάτοχοι μπορούν επίσης να εξοφλήσουν μια ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της εφορίας χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα τους έως και σε 9 άτοκες δόσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ