Άσωτη κόρη Βρετανού υπουργού έγινε Σιχ πολεμίστρια με ακόντιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Άσωτη κόρη Βρετανού υπουργού έγινε Σιχ πολεμίστρια με ακόντιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα χρόνια πριν η Αλεξάνδρα Άιτκεν, κόρη του υπουργού των συντηρητικών Τζόναθεν Άιτκεν, φωτογραφιζόταν γυμνή για το GQ και ξενυχτούσε κάθε βράδυ με τους πιο διάσημους και πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Πλέον αποτελεί μέλος μιας ελίτ θρησκευτικής αδελφότητας, στα πλαίσια της οποίας κουβαλάει ακόντιο και πλένει πατώματα.

«Ζούμε σε μια εποχή που η καθημερινότητά μας είναι ολοένα και πιο γρήγορη και οι άνθρωποι αναζητούν ένα τρόπο να χαλαρώσουν και να αποδράσουν. Όπως το βλέπω εγώ, έχεις δυο επιλογές. Ή να βρεις ένα καλό έμπορο ναρκωτικών ή να βρεις ένα πιο φυσικό τρόπο να γίνεις ευτυχισμένος. Εγώ αυτό το βρήκα στην θρησκεία».

Έτσι έγραφε πριν ένα χρόνο η Αλεξάνδρα, πάλαι ποτέ κοσμικογράφος του Tattler και it girl του Λονδίνου, που γνώρισε και ερωτεύτηκε ένα Ινδό πολεμιστη Σιχ και μετακόμισε μαζί του σε ένα ασράμ στην Ινδία.

Αν και, κατά κάποιους, η Αλεξάνδρα δεν ξέχασε ποτέ τις παλιές της συνήθειες, αφού παρών στη γαμήλια τελετή της ήταν και φωτογράφος του περιοδικού Hello.

Άσωτη κόρη Βρετανού υπουργού έγινε Σιχ πολεμίστρια με ακόντιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ουσία είναι ότι η προσήλωσή της στην νέα θρησκεία είναι σχεδόν απόλυτη, όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη φωτογραφία που την δείχνει σε ένα επαρχιακό δρόμο με το παραδοσιακό ακόντιο, μια τσάντα μπανάνες, αλλά και ένα ipod κάτω από το τουρμπάνι.

Άσωτη κόρη Βρετανού υπουργού έγινε Σιχ πολεμίστρια με ακόντιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη σέχτα Σιχ, απαγορεύεται στην Αλεξάνδρα να κόβει τα μαλλιά της, ενώ στο τέλος κάθε μέρας βοηθάει στο να καθαριστούν τα πατώματα του ναού με αγιασμένο νερό.

Η ίδια πάντως μοιάζει ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, όπως προκύπτει από δηλώσεις της. «Γνωρίζω μερικούς από τους πλουσιότερους, διασημότερους, πιο επιτυχημένους και εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αλλά οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι της πνευματικότητας. Δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς ότι κάτι παραπάνω ξέρουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ