Αυτή είναι η Playmate με την οποία απάτησε την Ιρίνα Σάικ ο Ρονάλντο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Playmate με την οποία απάτησε την Ιρίνα Σάικ ο Ρονάλντο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 29χρονη Ρίτα Παρέιρα (playmate, παρουσιάστρια, ηθοποιός σε σαπουνόπερα) και μοιάζει και είναι πολύ λίγη για να συγκριθεί με την εκθαμβωτική Ιρίνα Σάικ. Αλλά έχει ένα προτέρημα. Το ότι είναι Πορτογαλέζα και άρα την προτιμάει η μαμά του Κριστάνο Ρονάλντο για τον κανακάρη της.

Οι φήμες για την σχέση Ρονάλντο-Παρέιρα άρχισαν να κυκλοφορούν ακριβώς πριν από 10 μέρες, όταν ο φωτογράφος του ισπανικού περιοδικού ΑBC τους έπιασε να είναι κάτι παραπάνω από διαχυτικοί έξω από τη ντισκοτέκ Seven.

Αυτή είναι η Playmate με την οποία απάτησε την Ιρίνα Σάικ ο Ρονάλντο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και μάλιστα την ίδια ώρα που η Ιρίνα ανέβαζε στο twitter φωτογραφία μαζί με την γιαγιά της, την οποία και πήγε να επικσεφτεί στην μικρή πόλη της Σιβηρίας από όπου και κατάγεται.

Αυτή είναι η Playmate με την οποία απάτησε την Ιρίνα Σάικ ο Ρονάλντο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα τα σχετικά δημοσιεύματα ήθελαν την Ρίτα (που έγινε διάσημη κυρίως μέσα από σέξι φωτογραφήσεις) να είναι φίλη των αδελφών του Ρονάλντο και να διατηρεί άριστη σχέση με την μητέρα του Ντολόρες.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν έχει επιβεβαιώσει ή (και εδώ είναι το σημαντικό) διαψεύσει την είδηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ που ακολουθούν την Ρεάλ Μαδρίτης, το τελευταίο πράγμα που φαίνεται να έχει στο μυαλό του ο Κριστιάνο είναι οι προπονήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ