Η διαφήμιση της Κάντις Σουάνπολ που απαγορεύτηκε παντού [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Η διαφήμιση της Κάντις Σουάνπολ που απαγορεύτηκε παντού [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Brian Atwood με πρωταγωνίστρια της Νοτιοαφρικανή supermodel Κάντις Σουάνπολ κατέβηκε από τις γιγαντοαφίσες στην Madison Avenue πριν καν προλάβει να ανέβει.

Το να απαγορευτεί μια διαφήμιση σε κάποια μουσουλμανική χώρα ή στα ενδότερα της Αμερικής (εκεί που κυριαρχούν οι φανατικοί χριστιανοί) είναι σχεδόν αναμενόμενο.

Αλλά χρειάζεται κάτι να είναι πραγματικά σκανδαλώδες για να κάνει τους σκληρόπετσους Νεουορκέζους να ασχοληθούν μαζί τους.

Η διαφήμιση της Κάντις Σουάνπολ που απαγορεύτηκε παντού [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως η διαφημιστκή καμπάνια του Brian Atwood που δείχνει την γυμνή Κάντις Σουάνπολ να κυλιέται σε ένα καναπέ μαζί με ένα μάτσο άντρες.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση του δήμου της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και του συνδέσμου ταξί που δεν δέχτηκε να την παρουσιάσει στον στόλο των αυτοκινήτων του, μοιάζει άκρως υπερβολική.

Η διαφήμιση της Κάντις Σουάνπολ που απαγορεύτηκε παντού [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ειδικά από την στιγμή που η ίδιας λογικής τηλεοπτική διαφήμιση συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ