Iνδός αποκεφαλίστηκε στο τρένο μπροστά στα μάτια των επιβατών - iefimerida.gr

Iνδός αποκεφαλίστηκε στο τρένο μπροστά στα μάτια των επιβατών

Άνδρας αποκεφαλίστηκε στο τρένο μπροστά στα μάτια των επιβατών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάστατη η κοινή γνώμη στην Ινδία μετά το πρωτοφανές περιστατικό βιαιότητας, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε τρένο της Βεγγάλης.

Η ινδική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό συμμορίας νεαρών, οπλισμένων με μαχαίρια, που πιστεύεται ότι αποκεφάλισαν έναν άντρα μέσα σε τρένο μπροστά στα μάτια των έντρομων επιβατών,

Το θύμα, ο 37χρονος Χοκόν Γκος, ήταν πωλητής ζαχαρωτών και δέχτηκε επίθεση μέσα στο τρένο, όταν αυτό πλησίαζε το σταθμό Μπαζαρσάου, περίπου 190 χιλιόμετρα βόρεια της Καλκούτας στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης.

«Οι δράστες διέφυγαν μόλις ο οδηγός ακινητοποίησε το τρένο ακούγοντας τις κραυγές των επιβατών», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Χουμαγιούν Καμπίρ.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας φαίνεται πως η δολοφονία του Γκος συνδέεται με διαμάχες στο χωριό του» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ