Η Όπρα Γουίνφρει ψηφίστηκε (ξανά) ως η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα - iefimerida.gr

Η Όπρα Γουίνφρει ψηφίστηκε (ξανά) ως η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα

Η Όπρα Γουίνφρει ψηφίστηκε (ξανά) ως η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέγγιχτη απο οικονομική κρίση φαίνεται να είναι η Αμερικανίδα βασίλισσα των talk show. Παρόλο που το νέο τηλεοπτικό της δίκτυο δεν πάει τόσο καλά όσο υπολόγιζε, η Όπρα Γουίνφρεϊ παραμένει και φέτος στη κορυφή της λίστας του οικονομικού δικτυακού τόπου Forbes. com, ως η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Forbes, η Όπρα Γουίνφρεϊ, παρόλο που δεν τα πάει τόσο καλά με την Discovery Communications, κέρδισε μέσα σε ένα χρόνο κατ' εκτίμηση 165 εκατομμύρια δολάρια από διάφορες άλλες παραγωγές.

Δεύτερος στην χρυσή λίστα του Forbes, έρχεται ο Μάικλ Μπάι, σκηνοθέτης της ταινίας «Transformers: Dark of the Moon» που πρόσθεσε στο λογαριασμό του περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια, υπολογίζοντας τη συμμετοχή του στα εισιτήρια, τις πωλήσεις παιχνιδιών και τα άλλα παράπλευρα έσοδα.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, βρίσκεται στη τρίτη θέση, κερδίζοντας 130 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο, από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Smash» και τις ταινίες του «Οι περιπέτειες του Τεντέν» και το «Άλογο του Πολέμου».

Στη τέταρτη θέση είναι ο Τζέρι Μπρουκχάμερ, με 115 εκατομμύρια δολάρια από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» ενώ στην πέμπτη θέση, είναι ο μουσικός παραγωγός, Ντόκτορ Ντρι με 110 εκατομμύρια δολάρια.

Τις επόμενες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν κατά σειρά, ο ηθοποιός και παραγωγός, Τάιλερ Πέρι με 105 εκατομμύρια δολάρια, η προσωπικότητα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, Χάουαρντ Στέρν, με 95 εκατομμύρια δολάρια, ο συγγραφέας, Τζέιμς Πάτερσον, με 94 εκατομμύρια δολάρια, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζορτζ Λούκας, με 90 εκατομμύρια δολάρια και ο μουσικός παραγωγός, Σάιμον Κόγουαλ με 90 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ