Ο πρίγκιπας Χάρι κρυβόταν πίσω απο το ψευδώνυμο Spike Wells στο Facebook; - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι κρυβόταν πίσω απο το ψευδώνυμο Spike Wells στο Facebook;

Ο πρίγκιπας Χάρι κρυβόταν πίσω απο το ψευδώνυμο Spike Wells στο Facebook;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυστικό λογαριασμό στο Facebook φαίνεται ότι διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι, με το ψευδώνυμο Spike Wells.

Ο άγνωστος κύριος Spike Wells, είχε στο Facebook 400 φίλους, περίπου, ανάμεσα στους οποίους μερικοί από τους πλουσιότερους νεαρούς της Βρετανίας. Ως τόπο καταγωγής δήλωνε την Μποτσουάνα, ενώ έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στα... πάρτι!

Σύμφωνα με την telegraph.co.uk, την Κυριακή προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι, του οποίου το παρατσούκλι είναι Spike και ο οποίος φέρεται να τον είχε δημιουργήσει με σκοπό να κρατήσει επαφή με τους φίλους του.

Μάλιστα, το γεγονός, φέρεται να γνώριζε από την αρχή, εδώ και τέσσερα χρόνια δηλαδή, και η Σκότλαντ Γιαρντ.

Ο Spike Wells, στο προφίλ του χρησιμοποιούσε υψηλές ρυθμίσεις απορρήτου, ενώ όσο ο πρίγκιπας βρισκόταν στο Λας Βέγκας, ο άγνωστος Spike εβαλε ως φωτογραφία προφίλ την εικόνα τριών νεαρών ανδρών που φορούσαν καπέλα Παναμά, ένας εκ των οποίων έμοιαζε αρκετά με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, οι τρεις νεαροί στέκονταν μπροστά από μια γιγαντιαία τηλεοπτική οθόνη σε μια σουίτα, που θύμιζε αρκετά αυτή στην οποία διέμενε ο πρίγκιπας.

Την περασμένη εβδομάδα, μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά τη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών του από το πάρτι στο Λας Βέγκας, οι σύμβουλοί του του είπαν να διαγράψει τη σελίδα του στο Facebook, κάτι και το οποίο φαίνεται να έκανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ