Μεγάλη φωτιά στην Ασπροβάλτα - Τρία σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες - iefimerida.gr

Μεγάλη φωτιά στην Ασπροβάλτα - Τρία σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες

Στις αυλές των σπιτιών η φωτιά στην Ασπροβάλτα - Εκκενώθηκε οικισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία σπίτια, αλλά και αποθήκες κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά, τη στιγμή που την προσπάθειά τους να τη θέσουν υπό έλεγχο δυσχαιρένουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν προληπτικά τα σπίτια τους.

Οι άνεμοι που πνέουν από νωρίς στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν πτώσεις δένδρων σε διάφορες περιοχές της πόλης και χρειάστηκαν να επιστρατευτούν συνεργεία των κατά τόπους δήμων για να καθαρίσουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια.

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα προκλήθηκε φωτιά από σκουπίδια στο ρέμα της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά έσβησε.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη παραμένουν τα δύο από τα τρία πύρινα μέτωπα σε δασικές εκτάσεις της Δυτικής Μακεδονίας, όπου εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Σε εξέλιξη είναι οι φωτιές στο Σκοπό Φλώρινας, που εισήλθε στο ελληνικό έδαφος από την πΓΔΜ, και στο Δασύλλιο Γρεβενών, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Φελί Γρεβενών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ