Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες]

Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώθηκαν το 1996, διέγραψαν μια λαμπρή πορεία, πούλησαν εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο, χαρακτηρίστηκαν παγκόσμιο φαινόμενο, διαλύθηκαν το 2000 και επανενώθηκαν για λίγο το 2007. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία των Spice Girls, του συγκροτήματος που έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Πως, άραγε, να συμπεριφέρθηκε ο χρόνος στα πέντε, λαμπερά τότε, κορίτσια;

Οι δρόμοι της Βικτόρια Μπέκαμ, της Μέλανι Μπράουν, της Εμμα Μπάντον, της Μέλανι Χίσλομ και της Τζέρι Χάλιγουελ συναντήθηκαν το 1994 για να φτιάξουν το πιο πετυχημένο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών! Τις Spice Girls!

Η αρχή του τέλους σήμανε το 1998, όταν η Τζέρι Χάλιγουελ εγκατέλειψε το γκρουπ. Τα τέσσερα κορίτσια που απέμειναν συνέχισαν να δουλεύουν μαζί για δύο χρόνια ακόμη, στο διάστημα των οποίων εξέδωσαν το τρίτο τους άλμπουμ, «Forever».

Ωστόσο, το Νοέμβριο του 2000 διαλύθηκαν οριστικά και το πιο επιτυχημένο, μετά τους Beatles, συγκρότημα της Βρετανίας, πέρασε οριστικά στην ιστορία.

Από εκεί και έπειτα οι δρόμοι των πέντε κοριτσιών ενώθηκαν άλλες δύο φορές, μια το 2007, όταν και έκαναν το Reunion Tour τους και μια πολύ πρόσφατα, στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, πέρα από τις ζωές τους που έχουν αλλάξει ριζικά, διαφορετική είναι και η εμφανισή τους... Μπορεί ακόμη να είναι όμορφες, ωστόσο, η εικόνα τους δεν θυμίζει και δεν βγάζει κάτι από τη φρεσκάδα που είχαν όταν πρωτοανέβηκαν στη σκηνή.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Δείτε πώς είναι σήμερα οι Spice Girls [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ