ΚΚΕ: Ο λαός να μην περιμένει αμήχανα την νέα σφαγή μισθών και συντάξεων - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο λαός να μην περιμένει αμήχανα την νέα σφαγή μισθών και συντάξεων

ΚΚΕ: Ο λαός να μην περιμένει αμήχανα την νέα σφαγή μισθών και συντάξεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ το οποίο καλεί τον λαό να μην «περιμένει φοβισμένα και αμήχανα την νέα σφαγή μισθών και συντάξεων», αναφερόμενο στα «νέα μέτρα που φέρνουν η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Ο λαός δεν πρέπει να περιμένει φοβισμένα και αμήχανα τη νέα σφαγή μισθών, συντάξεων και ό,τι έχει μείνει από κοινωνικές δαπάνες, που φέρνουν κυβέρνηση - ΕΕ, ούτε την έλευση κάποιου άλλου αντιμνημονιακού σωτήρα, που θα τον σώσει από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης μέσα στον καπιταλισμό και από τη στρατηγική της ΕΕ μέσα στην ΕΕ», είναι το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι εργατική λαϊκή αφύπνιση, συμμαχία και αντεπίθεση για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ