Σβαρτζενέγκερ: Τον άφησε η γυναίκα του γιατί είχε εξώγαμο με την υπηρέτριά τους - iefimerida.gr

Σβαρτζενέγκερ: Τον άφησε η γυναίκα του γιατί είχε εξώγαμο με την υπηρέτριά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και ευρύτερα γνωστός ως Εξολοθρευτής παραδέχτηκε σήμερα ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε όταν έμαθε ότι ο Άρνολντ έχει αποκτήσει εδώ και μια δεκαετία παιδί με γυναίκα που εργάζονταν στο υπηρετικό προσωπικό της οικογένειάς του.
Μάλιστα, η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του Άρνολντ συνέχιζε να εργάζεται μέχρι και πρόσφατα στο σπίτι του πρώην κυβερνήτη συμπληρώνοντας 20 χρόνια στην υπηρεσία του. Ο Άρνολντ είχε αναγνωρίσει το παιδί από την πρώτη μέρα (εν αγνοία της γυναίκας του) και πλήρωνε και όλα τα έξοδα ανατροφής του.

Ο Άρνολντ και η γυναίκα του ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους την περασμένη εβδομάδα με κοινή του ανακοίνωση στον Τύπο, ενώ ο Άρνολντ δηλώνει ότι ξέρει πως ο κόσμος θα τον κριτικάρει και είναι έτοιμος για αυτό αλλά θα κάνει έκκληση σε όλους να σεβαστούν την οικογένεια του και κυρίως τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ