Ρέσλερ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά χωρίς επιμήκυνση - iefimerida.gr

Ρέσλερ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά χωρίς επιμήκυνση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε για μια ακόμα φορά ο Φίλιπ Ρέσλερ το ενδεχόμενο να δοθεί επιμήκυνση στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, τονίζοντας όμως ότι θέλει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ZDF της Γερμανίας, ο γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος, τόνισε ότι η Γερμανία δεν συζητά να δοθεί η επιμήκυνση ενός ή δύο ετών που ζητά η Ελλάδα.

«Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι επιθυμητή, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει καμία επιπλέον παραχώρηση», δήλωσε ο κ. Ρέσλερ, που προέρχεται από το μικρό κόμμα FDP του κυβερνητικού σχηματισμού της Μέρκελ.

Ο Φίλιπ Ρέσλερ τόνισε ότι η παράταση που ζητά η Ελλάδα δεν είναι εφικτή καθώς -όπως σημείωσε- οι πάντες πρέπει να καταλάβουν ότι περισσότερος χρόνος σημαίνει και περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, παρά τις παραινέσεις της καγκελαρίου να προσέχουν όλα τα λόγια τους όταν μιλούν για την Ελλάδα, ο κ. Ρέσλερ επανέλαβε όσα είχε πει παλιότερα για την έξοδο της Ελλάδας, η οποία «δεν τρομάζει πλέον κανέναν».

«Εάν δεν γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να δοθεί καμία περαιτέρω βοήθεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ