Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αγγελάκας,γνωστός από χρόνια στο ελληνικό κοινό με τις «Τρύπες», ετοιμάζει μία καινούρια συνεργασία, με φρέσκο ήχο και την εκπληκτική ερμηνεία του γνωστού καλλιτέχνη, την οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

Αυτήν την εποχή η ομάδα βρίσκεται στο studio καθημερινά, ηχογραφεί καινούργια τραγούδια για το καινούργιο album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.

Όπου κι αν εμφανίζεται ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ενθουσιώδης, χαλαρωτικός αλλά και ξεσηκωτικός δίνει τη δική του ξεχωριστή πινελιά σε κάθε συναυλία κάνοντάς την πραγματικά αξέχαστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ