Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά οι φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου συνεχίζουν να καταφθάνουν κατά κύματα.

«Επειδή το χειμώνα κάνω με τη Σόφι γιόγκα, ήθελα κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό. Τελικά είναι εύκολο και πολύ ευχάριστο. Δεν καταλαβαίνεις ότι γυμνάζεσαι, είναι περισσότερο σαν παιχνίδι».

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε στο ΟΚ η δημοφιλής παρουσιάστρια ως σχόλιο στις φωτογραφίες που την δείχνουν να μαθαίνει stand up paddle -υπό την επίβλεψη της Σόφης Πασχάλη- στην παραλία της Αναβύσσου.

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ουσιαστικά το συγκεκριμένο set φωτογραφιών είναι και το τελευταίο με καλοκαιρινή διάθεση που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι άντρες φαν της, αφού η Έλενα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και τις υποχρεώσεις της.

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αυτή την στιγμη -όπως γνωρίζει όποιος την ακολουθεί στο twitter- η Έλενα βρίσκεται στο Βόλο για το 3ο κατά σειρά Argo Film Festival (Vollywood 2012).

Και μάλιστα σε πολύ καλή διάθεση, όπως φαίνεται από το σχόλιο που έγραψε «Οι πιο ωραίες στιγμές είναι όταν μπορείς να γελάς».

Μαζί της είναι και η Πατρίσια Περιστέρη, με την οποία μοιράζονται το ίδιο πάθος στο να ανεβάζουν φωτό τους στο twitter.

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει κουπί φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ