Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαυρισμένη, ξανθιά και χαμογελαστή εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένει λίγο μετά την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Ένα σέξι μπικίνι και ένα διάπλατο χαμόγελο ήταν αρκετά για να κοπούν μαχαίρι οι συζητήσεις για το αν όντως η Ηλιάδη έχει χωρίσει από τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη και το ποιά είναι η πραγματική αιτία της ματαίωσης του γάμου τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και να ξεκίνησουν εκείνες με άξονα το πως έχει καταφέρει να χτίσει και να συνεχίσει να διαθέτει ένα τέτοιο αψεγάδιαστο κορμί.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όλα αυτά την ίδια ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τον πραγματικό λόγο του φημολογούμενου χωρισμού να είναι μια νέα ανερχόμενη τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη. Ενώ, σύμφωνα με πηγές, ο συνθέτης έχει φύγει από το σπίτι που συμβίωνε με την Αγγελική και μένει σε άλλο στην περιοχή της Βάρης.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα της [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ