Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα στο Θέατρο Πέτρας - iefimerida.gr

Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα στο Θέατρο Πέτρας

Oλόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα στο Θέατρο Πέτρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους μύστες του θεάτρου, αλλά και για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα ποτέ να δουν όλα τα κλασσικά Σαιξπηρικά έργα της Ελισαβετιανής εποχής, έρχεται μία τρελή παράσταση που θα σας καταπλήξει. Όλα τα έργα του Βάρδου συμπυκνωμένα σε μία απίστευτη παράσταση μίας ώρας.

Την απίστευτη αυτή κωμωδία υπογράφουν οι Άντ. Λονγκ, Τζ. Ουίνφιλντ και Ντ. Σίνγκερ, ενώ τη διασκευή και την Σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, ενώ το κάστ (που έχει αλλάξει αρκετές φορές από το 1994, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Θέατρο Αμόρε) περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Άκης Σακελλαρίου, ξεφυλλίζουν τα έργα του Σαίξπηρ, αναστατώνουν τους διαλόγους , μπερδεύουν σκεπτικούς πρίγκιπες και απελπισμένους ερωτευμένους, δημιουργώντας μία παράσταση που εγγυάται άφθονο γέλιο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ