Το νέο εντυπωσιακό iPad mini έρχεται τον Οκτώβρη - iefimerida.gr

Το νέο εντυπωσιακό iPad mini έρχεται τον Οκτώβρη

Το νέο εντυπωσιακό iPad mini έρχεται τον Οκτώβρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει προσπαθεί πολύ να μείνει στο προσκήνιο και να διατηρήσει το «θρόνο» της. Μέσα στον Οκτώβρη, αναμένεται να παρουσιάσει ένα «iPad Mini», λίγο καιρό μετά από την παρουσίαση του νέου iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι τον Ιούλιο και οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν μαζί από την Apple στις 12 Σεπτεμβρίου - με το νέο iPhone να είναι διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Σεπτέμβρη - Αλλά η διπλή αυτή παρουσίαση, αργότερα ακυρώθηκε και θα γίνει ξεχωριστά.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μιλάμε για ένα iPad με οθόνη μικρότερη από τις οθόνες 9,7 ιντσών οθόνη που είχαν τα τρία πρώτα tablets της Apple.

Το ipad mini θα έχει το mini iPad θα έχει μια οθόνη 7 ιντσών ίδιας κατασκευής με την οθόνη του iPhone 4S και του νέου iPad.

Μια νέα έκθεση εξετάζει τις δυνατότητες και την απήχηση που θα έχει το iPad Mini και πώς θα μπορούσε να αυξήσει το καταναλωτικό κοινό της Apple και να γίνει δημοφιλές ιδίως στις ομάδες των gamers και των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Μπεν Ρέιτζες, το iPad Mini δεν θα αποτελέσει απειλή για το νέο iPad αφολυ εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, και πιθανά θα είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των gamers, καθώς και των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα μετά την υιοθέτηση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Αναμένουμε λοιπόν μέχρι τον Οκτώβρη να δούμε το νέο επίτευγμα της Apple, και τα fanboys θα αρχίσουν να ετοιμάζονται σιγά σιγά, ώστε να μπορούν να περάσουν δύο μήνες στην ουρά έξω από ένα κατάστημα της Apple για να έχουν την τύχη να πάρουν πρώτοι το νέο iPad mini.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ