H Κρητική βεντέτα για την οποία μιλάει όλη η Σερβία - iefimerida.gr

H Κρητική βεντέτα για την οποία μιλάει όλη η Σερβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεθνή καριέρα κάνει το σίριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά» του Μανούσου Μανουσάκη που προβάλλεται αυτή την στιγμή με ιδιαίτερη επιτυχία στο σερβικό κανάλι Priva.

«Νοιώθω ικανοποίηση που αναγνωρίστηκε η συγκεκριμένη συνεργασία μου και στο εξωτερικό.Είναι ευχάριστο το υψηλό ποσοστό που παρουσίασε και ελπίζω να ανέβει ακόμη πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός».

Αυτό δήλωσε ο πρωταγωνιστής του «Της Αγάπης Μαχαιριά», Κώστας Σόμμερ, στην Espresso αναφορικά με την επιτυχία που κάνει η σειρά στην γειτονική χώρα.

Η σειρά, με θέμα μια κρητική βεντέτα, προβάλλεται αυτό το διάστημα κάθε απόγευμα από το Σερβικό κανάλι Priva του ομίλου Ant1.

Και μάλιστα με αναπάντεχη ανταπόκριση.

Όπως είναι προφανές είναι πολύ πιθανόν τον δρόμο της «μετανάστευσης» να ακολουθήσουν και άλλες παλιότερες σειρές που γνώρισαν επιτυχία επί ελληνικού εδάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ