Οικογενειακή τραγωδία - Νεκρός σε βάφτιση από αυτοσχέδιο δυναμίτη - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία - Νεκρός σε βάφτιση από αυτοσχέδιο δυναμίτη

Νεκρός σε βάφτιση από αυτοσχέδιο δυναμίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία μετατράπηκε μία βάφτιση στην περιοχή της Νέας Μανολάδας, όταν ένας 37χρονος άντρας έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου δυναμίτη. Πρόκειται για το 37χρονο θείο της μικρής που βαφτιζόταν.

Όλα έγιναν στις 9 το βράδυ όταν ο 37χρονος επιχείρησε να ανάψει έναν αυτοσχέδιο δυναμίτη. Στην προσπάθειά του όμως, ο δυναμίτης έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει και τα δύο του χέρια από τον καρπό, ενώ από το ωστικό κύμα, υπέστη σοβαρά τραύματα και εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός του.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Βάρδας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διακομιδή του για το Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ωστόσο ο 37χρονος δεν τα κατάφερε και έχασε τελικά τη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ