Βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά με μία σφαίρα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά με μία σφαίρα στο κεφάλι

Βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά με μία σφαίρα στο κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάλληλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά ενημέρωσε τις πρωινές ώρες τη Λιμενική Αρχή πως εντόπισε ένα ηλικιωμένο άτομο να κείτεται στο έδαφος και να φέρει τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες του Λιμενικού και εντόπισαν έναν άντρα ηλικίας 72 ετών ο οποίος ήταν θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος καθώς και ένας κάλυκας ιδίου διαμετρήματος.

Από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος ΕΚΑΒ που μεταβεί στην περιοχή έγινε προσπάθεια ανάνηψης του 72χρονου με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από την Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και έχει παραγγελθεί βαλλιστική εξέταση του όπλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ