Καρτέρι στο πούλμαν του Ολυμπιακού - Επίθεση με πέτρες και μολότοφ - iefimerida.gr

Καρτέρι στο πούλμαν του Ολυμπιακού - Επίθεση με πέτρες και μολότοφ

Εστησαν καρτέρι στο πούλμαν του Ολυμπιακού - Επίθεση με πέτρες και μολότοφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την επιστροφή των οπαδών του Ολυμπιακού στην Εγνατία, όταν άγνωστοι τους είχαν στήσει και επιτέθηκαν στα ερυθρόλευκα πούλμαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο δρόμος γέμισε φωτιές ενώ οι αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ έπεφταν βροχή με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά και τα χόρτα στα διπλανά του δρόμου χωράφια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή του Ολυμπιακού και οι οπαδοί της ομάδας που την ακολουθούσαν, να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και μετά από περίπου μισή ώρα η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει τις φωτιές και να ανοίξει ο δρόμος ώστε η αποστολή του Ολυμπιακού να συνεχίσει την κατεύθυνσή της προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με το gazzetta.gr υπήρξαν κάποιες μικροσυμπλοκές με την αστυνομία που ακολουθούσε τους ερυθρόλευκους, όση ώρα ήταν «κολλημένοι» στο σημείο εκείνο και ο δρόμος είχε κλείσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ