ΚΚΕ: Μέρκελ και Ολάντ στηρίζουν τον Σαμαρά στην εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Μέρκελ και Ολάντ στηρίζουν τον Σαμαρά στην εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων

ΚΚΕ: Μέρκελ και Ολάντ στηρίζουν τον Σαμαρά στην εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις περί ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός σχολιάζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως Μέρκελ και Ολάντ «στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά για να συνεχίσει να εξολοθρεύει τα λαίκά δικαιώματα».

«Η στήριξη Μέρκελ - Ολάντ που απέσπασε ο Σαμαράς είναι στήριξη για να συνεχίσει την εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων. Αυτή τη στήριξη είχαν και ο Παπανδρέου και άλλοι πρωθυπουργοί.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως και οι προηγούμενοι, διαπραγματεύεται με τους συμμάχους του στην ΕΕ με γνώμονα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας, η οποία έχει κάθε συμφέρον από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τα μνημόνια που φορτώνουν την κρίση στο λαό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος το ΚΚΕ καλεί για ακόμα μια φορά τον λαό να αποδεσμευτεί από την Ε.Ε.

«Το συμφέρον των λαϊκών στρωμάτων είναι το ακριβώς αντίθετο: Να παλέψουν για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ