Ανατίναξαν το ΑΤΜ, σήκωσαν το χωριό στο πόδι, αλλά έφυγαν με «άδεια χέρια» - iefimerida.gr

Ανατίναξαν το ΑΤΜ, σήκωσαν το χωριό στο πόδι, αλλά έφυγαν με «άδεια χέρια»

Ανατίναξαν το ΑΤΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι προκάλεσαν μεγάλη έκρηξη σε υποκατάστημα Τράπεζας στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και σήκωσαν την περιοχή στο πόδι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι τέσσερις, επίδοξοι ληστές, έφυγαν τελικά με «άδεια χέρια»...

Η απόπειρα ληστείας έγινε στις 4 τα ξημερώματα, όταν τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες και γάντια και κρατώντας πολεμικά τουφέκια, σταμάτησαν μπροστά από κατάστημα της Alpha Bank, στο εσωτερικό του οποίου είναι εγκατεστημένο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) .

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι δύο από τους ληστές ακροβολίστηκαν μπροστά από το κατάστημα και οι άλλοι δύο κινούμενοι ταχύτατα, αφού έσπασαν την πόρτα του καταστήματος μπήκαν μέσα, τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό πάνω στο ΑΤΜ της τράπεζας, και προκάλεσαν μεγάλη έκρηξη.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν να σηκώσουν ολόκληρο το χωριό στο πόδι και να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο υποκατάστημα της τράπεζας, όσο και σε άλλα γειτονικά καταστήματα

Παρά την έκρηξη που προκάλεσαν δεν κατόρθωσαν να παραβιάσουν το μηχάνημα και να πάρουν τα χρήματα. Εγκατέλειψαν την προσπάθεια, επιβιβάστηκαν στο τζιπ, με το οποίο είχαν φτάσει στο σημείο, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ