Ολάντ σε Παπούλια: Η Γαλλία θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ολάντ σε Παπούλια: Η Γαλλία θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας

Μήνυμα στήριξης Ολάντ σε Παπούλια: Η Γαλλία είναι στο πλευρό της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας, έστειλε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, μέσω ευχαριστήριας απαντητικής επιστολής που έστειλε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τον είχε συγχαρεί για την εκλογή του στη γαλλική Προεδρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυριανού Τύπου, ο γάλλος πρόεδρος, αναφέρει πως γνωρίζει τις δυσκολίες και τα βάσανα που υφίσταται ένα μέρος του ελληνικού λαού, «καθώς και τα ερωτήματα προς το μέλλον».

Παράλληλα, ο Φρανσουά Ολάντ στην επιστολή του προς τον κ. Παπούλια υπογραμμίζει το γεγονός ότι δυο χώρες συνδέονται με βαθύτατους δεσμούς φιλίας και σημειώνει πως «είναι πάντοτε η μία στο πλευρό της άλλης σε δύσκολες στιγμές».

«Η Γαλλία θα εργαστεί στο πλαίσιο της Ε.Ε.. για να υποστηριχθούν οι προσπάθειες της Ελλάδας», καταλήγει ο γάλλος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ