Nτόμπριντ: Η Ελλάδα θα βγεί από το ευρώ το 2013 - iefimerida.gr

Nτόμπριντ: Η Ελλάδα θα βγεί από το ευρώ το 2013

Nτόμπριντ: Η Ελλάδα θα βγεί από το ευρώ το 2013 - Είναι αναπόφευκτο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεπεισμένος ότι «δεν μπορεί να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», εμφανίστηκε, για μία ακόμη φορά, ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αλεξάντερ Ντόμπριντ, προβλέποντας, μάλιστα, ότι αυτό θα συμβεί το 2013.

Μιλώντας στην εφημερίδα Bild, ο κ. Ντόμπριντ προβλέποντας ότι το 2013 η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, επανέλαβε την πρότασή του για συντεταγμένη έξοδο με «ένα σχέδιο Μάρσαλ για την οικονομική ανοικοδόμηση της χώρας»,

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «αν η Ελλάδα βελτιώσει ανάλογα την ανταγωνιστικότητά της, πρέπει να υπάρξει ως ανοιχτή επιλογή η επιστροφή της στο ευρώ».

Από την άλλη μεριά, ο γενικός γραμματέας των Φιλελευθέρων Πάτρικ Ντέρινγκ, σε συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα, επέμεινε στην τήρηση των συμφωνηθέντων, αλλά χαρακτήρισε λάθος «να καταστεί τώρα η Ελλάδα βίαια παράδειγμα προς αποφυγή». «Οποιος πιστεύει ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα συνέφερε οικονομικά περισσότερο στο τέλος, υποκρίνεται», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ