Δανδουλάκη: Χωρίς μικρές ευτυχισμένες στιγμές θα αυτοκτονούσαμε όλοι - iefimerida.gr

Δανδουλάκη: Χωρίς μικρές ευτυχισμένες στιγμές θα αυτοκτονούσαμε όλοι

Δανδουλάκη: Αν δεν είχαμε μικρές ευτυχισμένες στιγμές θα αυτοκτονούσαμε όλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταφύγιο στη δουλειά και στις μικρές χαρές στη ζωή αναζητά η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Σε συνέντευξη της στον Ant1 η δημοφιλής ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων «Αν δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μικρές ευτυχισμένες στιγμές θα είχαμε αυτοκτονήσει όλοι. Η επιδίωξή μας αυτό το διάστημα το δύσκολο, και σας βεβαιώνω η δικιά μου αυτή είναι, να ανακαλύπτω να δουλεύω γι' αυτές τις μικρές, καθημερινές μου ευτυχίες».

Η ηθοποιός μίλησε και για τα χρήματα που έχει χάσει εξαιτίας λανθασμένων της επιλογών... «Έχω κάνει πάρα πολλές αποτυχίες που τις πλήρωσα και πάρα πολύ ακριβά από τη από τη δική μου τσέπη, γιατί πάντα η τσέπη ήταν δική μου. Έχω κάνει αποτυχίες που μου στοίχισαν μια ζωή αγώνα για να τα βγάλω πέρα. Έχω χάσει πάρα πολλά χρήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ