Νέα πρόταση του Γ.Κουρή για τη σωτηρία του Alter - iefimerida.gr

Νέα πρόταση του Γ.Κουρή για τη σωτηρία του Alter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα πρόταση που ενδεχομένως μπορεί να άρει το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί το ALTER και να οδηγήσει στην επαναλειτουργία του, διατυπώθηκε αργά χθες το βράδυ από τον μεγαλομέτοχο του καναλιού Γιώργο Κουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες , διαμήνυσε στους εκπροσώπους των δημοσιογράφων και των τεχνικών ότι διαθέτει ως την Παρασκευή το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ για να καταβληθούν οι αμοιβές στους τεχνικούς και δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Προϋπόθεση γι αυτό, να ανοίξει το κανάλι και να ξεκινήσει η εκπομπή προγράμματος. Μάλιστα , άφησε στην διακριτική τους ευχέρεια να αποφασίσουν πως θα κατανεμηθεί το ποσό αυτό.

Αν η πρόταση γίνει δεκτή τότε οι περίπου 450 εργαζόμενοι που βρίσκονται σε επίσχεση θα πάρουν μισθούς που αντιστοιχούν σε τρεις και πλέον μήνες. Το πρόβλημα προκύπτει με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που δεν έχουν κάνει επίσχεση (κυρίως τα πιο μεγάλα ονόματα του καναλιού) αλλά και με τους περίπου 100 διοικητικούς που εξαιρούνται από την ρύθμιση αυτή.

Ήδη τα σωματεία των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ-ΕΤΙΤΑ)ειδοποιήθηκαν για τη νέα πρόταση ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται και γενική συνέλευση των τεχνικών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ