Άτυχος ο ιπποπόταμος Σόλι – Πέθανε στην πισίνα που πήγε να δροσιστεί - iefimerida.gr

Άτυχος ο ιπποπόταμος Σόλι – Πέθανε στην πισίνα που πήγε να δροσιστεί

Άτυχος ο ιπποπόταμος Σόλι – Πέθανε στην πισίνα που πήγε να δροσιστεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε τελικά να επιβιώσει ο Σόλι, ένας μικρός ιπποπόταμος που είχε παγιδευτεί επί τρεις ημέρες σε μια πισίνα σε ένα καταφύγιο ζώων στο Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής.

Ο ιπποπόταμος, που πιστεύεται ότι ήταν περίπου 5 ετών, γλίστρησε κι έπεσε στην πισίνα αφού αποκόπηκε από την αγέλη του. Τα πολύ κοντά πόδια του δεν έφταναν μέχρι τον πάτο ώστε να τον βοηθήσουν να βγει από την παγίδα όπου βρέθηκε.

Η ομάδα διάσωσης προσπάθησε να αδειάσει την πισίνα, να ναρκώσει τον Σόλι και να τον βγάλει με τη βοήθεια γερανού, όμως το ζώο πέθανε όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσής του. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Οι εικόνες του Σόλι να βγάζει το κεφάλι του έξω από τα καφετιά νερά της πισίνας κατέκλυσαν τις δύο τελευταίες ημέρες τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας. Η τηλεόραση έδειξε επίσης και βίντεο με τον νεκρό ιπποπόταμο έξω από τη μισογεμάτη πισίνα. «Η ιστορία αυτή ξεκίνησε ευχάριστα και κατέληξε σε τραγωδία. Είναι θλιβερό», είπε η Ρούμπι Φερέιρα, η διευθύντρια του καταφυγίου ζώων Μονάτε όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ