Καμμένος: Κλείνουν υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα - iefimerida.gr

Καμμένος: Κλείνουν υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση κλείνει υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή ήταν η επίθεση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου κατά της κυβέρνησης, δηλώνοντας πως «προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού δημοσίου με την Siemens, είπε πως: «Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισ. ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υπόθεσης Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το Ελληνικό Δημόσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται «προκειμένου να δικαιωθούμε, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα γονυπετή στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ